Αρχική Σελίδα

BeiLi Chemicals (Zhangjiagang) Co., Ltd.

Εταιρικό Προφίλ

Ιδρυμένο το 1996, BeiLi είναι κατασκευαστής aprofessional των φαρμακευτικών μεσαζόντων και των λεπτών χημικών πρώτων υλών. Για περισσότερο από 20 έτη, μας έχουν επιμείνει στην πίστη «του ανθρώπου προσανατολισμένη, ποιοτική τελειότητα, πιστωτική στάση πρώτα, πελάτης πρώτιστος» στη διεύθυνση της επιχείρησής μας, η οποία μας έχει οδηγήσει σε μια επιτυχή συνεχίσιμη ανάπτυξη.

Κίνα BeiLi Chemicals (Zhangjiagang) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Η Co. χημικών ουσιών BeiLi (Zhangjiagang), ΕΠΕ, που βρίσκεται στο δρόμο Zong'er, χημική ζώνη Dongsha της κωμόπολης Nanfeng, στην πόλη Zhangjiagang της επαρχίας Jiangsu, είναι το κύριο λειτουργικό και κατασκευαστικό σώμα μας, και έχουμε επίσης ένα ερευνητικό κέντρο στο βιομηχανικό πάρκο της Κίνα-Σιγκαπούρης Suzhou.

 

Κίνα BeiLi Chemicals (Zhangjiagang) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Η επιχείρηση κατέχει τα πλήρη σύνολα εξοπλισμών κατασκευής, οργάνων επιθεώρησης, και ακριβών QC μεθόδων. Έχοντας ιδιαίτερα το σεβασμό για τη προστασία του περιβάλλοντος, η επιχείρηση έχει καθιερώσει τις ακριβείς διαδικασίες προστασίας του περιβάλλοντος που ακολουθούν τους σχετικούς κυβερνητικούς κανονισμούς, και έχει επενδύσει επίσης σε ένα σύνολο προηγμένης δυνατότητας επεξεργασίας αποβλήτων. Υποστηριγμένος μια ισχυρή ομάδα Ε&Α, εκτενείς δεξιότητες κατασκευής, και το σύστημα QA που χτίζεται από γύρω από ISO9001: το 2008, έχουμε καθιερώσει τις ισχυρές επιχειρησιακές σχέσεις με τους διάφορους πελάτες από την Κίνα, τις ΗΠΑ, την Ιαπωνία, τη Νορβηγία, την Ινδία κ.λπ.

 

Κίνα BeiLi Chemicals (Zhangjiagang) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

Η στρατηγική μας είναι να προσφέρουμε τα προϊόντα, υπηρεσίες που είναι υψηλές - ποιότητα, χαμηλότερο κόστος, και παραδίδουν την καλύτερη εμπειρία πελατών με μια υψηλή επαγγελματική ομάδα. Εμπιστευόμαστε στην αμοιβαιότητα και επιθυμούμε να συνεργαστούμε με οποιο δήποτε που εμπιστεύονται επίσης σε αυτό για να συμβάλουν στην ανάπτυξη της χημικής βιομηχανίας.

η επιχείρησή μας
  • Ιστορία
  • Υπηρεσία
  • Η ομάδα μας

Το 1996, ο κ. XU, ιδρυμένη GEN-CAI Co. ΕΠΕ αντιδραστηρίων BeiLi χημική στο βιομηχανικό πάρκο το (SIP), πωλώντας οργανικά αντιδραστήρια Suzhou. Ποιο που μετασχηματίζεται αργότερα σε μια κατασκευαστική εταιρεία -- Co. πρώτης ύλης BeiLi Pharm ΓΟΥΛΙΩΝ, ΕΠΕ.

 

Το 2002, τα εργαστήρια κάτω από τη Co. πρώτης ύλης BeiLi Pharm ΓΟΥΛΙΩΝ, ΕΠΕ επανεντοπίστηκαν στην πόλη Taiping, περιοχή Xiangcheng, με το όνομα του εργοστασίου πρώτης ύλης BeiLi Pharm περιοχής Xiangcheng.

 

Το 2004, το εργοστάσιο μετατράπηκε στη Co. πρώτης ύλης BeiLi Pharm (Suzhou), ΕΠΕ. Στο ίδιο χρόνο, Co. χημικών ουσιών Zhangjiagang BeiLi, το ΕΠΕ δημιουργήθηκε. Σαν τη μελλοντική περιοχή κατασκευής μας μετά από το έτος 2008, η προετοιμασία που κατασκευάζει άρχισε έπειτα.

 

Το 2007, η Co. πλαστικών φθορίου Suzhou BeiLi, ΕΠΕ δημιουργήθηκε, κυρίως βαλβίδες αντιδιαβρωτικού προϊόντων και σωλήνες κ.λπ. με την επένδυση PTFE. Δεδομένου ότι η επιχείρηση δεν είναι πλέον το ίδιο όριο στη χημική κατασκευή, ένα νέο λογότυπο επιχείρησης σχεδιάστηκε έτσι και χρησιμοποιήθηκε.

 

28 Ιουνίου 2007, ήταν Co. χημικών ουσιών Zhangjiagang BeiLi, ΕΠΕ “ημέρα του s Groundbreaking. Από τότε, η κατασκευή της νέας περιοχής κατασκευής BeiLi” s άρχισε επίσημα. Αυτή η νέα περιοχή βρίσκεται στη χημική ζώνη Leyu Dongsha, πόλη Zhangjiagang, κοντά από τον ποταμό Yangtze, και προγραμματίζεται ότι η 1$η φάση θα ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου του 2008.

 

Τον Οκτώβριο του 2009, η Co. χημικών ουσιών Zhangjiagang BeiLi, ΕΠΕ τέθηκε επίσημα σε λειτουργία. Ειλικρινά καλωσορίστε τους όλους εκτιμημένους πελάτες σας για να μας επισκεφτείτε και να εποπτεύσετε!

 

Το Μάρτιο του 2013, η ρύθμιση του διοικητικού τμήματος, χημική ζώνη Dongsha διαχειρίζεται τώρα από Nanfeng Town. Κατά συνέπεια η διεύθυνση επιχείρησής μας έχει αλλάξει επίσης.

 

Τον Ιούνιο του 2013, αναθεωρήσαμε το όνομα επιχείρησής μας στη Co. χημικών ουσιών BeiLi (Zhangjiagang), ΕΠΕ για καλύτερα να μαρκαρίσουμε.

 

BeiLi Chemicals (Zhangjiagang) Co., Ltd.
BeiLi Chemicals (Zhangjiagang) Co., Ltd.
BeiLi Chemicals (Zhangjiagang) Co., Ltd.
BeiLi Chemicals (Zhangjiagang) Co., Ltd.
BeiLi Chemicals (Zhangjiagang) Co., Ltd.
BeiLi Chemicals (Zhangjiagang) Co., Ltd.
BeiLi Chemicals (Zhangjiagang) Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6 7
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : BeiLi

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100

Ιδρύθηκε Έτος : 1996

Εξαγωγή pc : 30% - 40%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα BeiLi Chemicals (Zhangjiagang) Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
ηλεκτρονικές χημικές ουσίες βαθμού

Ηλεκτρονικές χημικές ουσίες βαθμού που αναμιγνύονται με το ετεροκυκλικό μονομερές 77214-82-5

126213-50-1 ηλεκτρονικές χημικές ουσίες 3,4-Ethylenedioxythiophene βαθμού για το βιοαισθητήρα

Ηλεκτρονικές χημικές ουσίες βαθμού πιστοποιητικών EDOT του ISO για να συνθέσει τα αγώγιμα πολυμερή σώματα

Τυπωμένες χημικές ουσίες πινάκων κυκλωμάτων

Ανοικτό κίτρινο ηλεκτρονικό PCB χημικό CAS 51792-34-8 βαθμού

3,4-Dimethoxythiophene τυπωμένες χημικές ουσίες 51792-34-8 DMOT πινάκων κυκλωμάτων

98.0% τυπωμένες αγνότητα χημικές ουσίες 3,4 πινάκων κυκλωμάτων dimethoxytiophene

φαρμακευτικές πρώτες ύλες

Φαρμακευτικό χλωρίδιο 100-07-2 4-Methoxybenzoyl πρώτων υλών

Φαρμακευτικό χλωρίδιο ethoxybenzoyl 2 πρώτων υλών 42926-52-3 Sildenafil

3 methoxy benzonitrile CAS 1527-89-5 για το μεσάζοντα tapentadol

Αίτηση κράτησης
Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας ηλεκτρονικές χημικές ουσίες βαθμού προμηθευτής. © 2017 - 2020 beilichem.com. All Rights Reserved.